169 рецептов для хорошей памяти и ясного ума (Еда, которая лечит)
Ingredients
Квасоля червона - 300 г
Цибуля - 2 шт.
Часник - 2 зубчики
Петрушка - 0,5 пучка
Олія оливкова - 2 ст. ложки
Коріандр мелений - 1 ч. ложка
Оцет - 1 ст. ложка
Сіль
Directions
1Квасолю вимити, замочити у воді на 4 години.
2Потім додати свіжу воду та варити квасолю до повної м'якості.
3Цибулю очистити, нарізати кільцями й обсмажити до прозорості разом зі спеціями, туди ж додати оцет і половину нарізаної петрушки, покласти нарізаний часник.
4Суміш цибулі додати у квасолю та посолити.
5Перед подачею квасолю з цибулею викласти в миску та посипати нарізаною петрушкою.