Масло часникове з печерицями
Масло часникове з печерицями

Масло часникове з печерицями

  , ,

6 Серпня, 2018

100 лучших рецептов блюд из грибов / 100 лучших рецептов украшения закусок (Кулинария. 100 лучших рецептов)

  • Cook: 30 mins
  • Yields: 10 порцій

Ingredients

Печериці - 100 г

Масло вершкове - 200 г

Морква - 1 шт.

Лимони - 0,5 шт. (сік)

Часник - 2‑3 зубчики

Петрушка - 1 невеликий пучок зелені

Сіль

ДЛЯ ПОДАЧІ:

Хліб або батон - скибочки

Directions

1Очистити моркву, відварити до готовності, нарізати товстими кружальцями.

2Вимити, обсушити й очистити печериці. Відварювати 5‑10 хвилин.

3Дрібно посікти зелень петрушки. Пропустити очищений часник через прес.

4Помістити моркву та гриби у блендер, подрібнити. З'єднати з розм'якшеним вершковим маслом. Додати рубану петрушку та часник, влити сік лимона. Посолити, перемішати до однорідної маси.

5Розкласти готову суміш по формах, накрити харчовою плівкою, помістити в холодильник на 2 години.

6Подавати зі скибочками хлібу.

ПРИГОТУВАННЯ: 30-40 хвилин
ОХОЛОДЖЕННЯ: 2 години

00:00