Печериці з куркою, грибами та кедровими горіхами страви з грибів, страви з птиці 8 Серпня, 2018 100 лучших рецептов блюд из грибов Cook: 40 mins Yields: 4 порції Ingredients Печериці - 2 шт. великих Цибуля - 0,5 шт. Морква - 0,5 шт. Рисова крупа - 25 г Курка - 75 г філе Майонез - 50 г Сир м'який (фета) - 25 г Кедрові горішки очищені - 20 г Кінза - 1 невеликий пучок Зелена цибуля - 1 невеликий пучок Олія для смаження Directions 1Вимити й обсушити печериці та куряче філе. Акуратно видалити ніжки грибів, зняти з капелюшків шкірку. Нарізати ніжки грибів, філе, очищені моркву та ріпчасту цибулю дрібними кубиками. Дрібно посікти зелену цибулю та кинзу. 2Відварити промитий рис до напівготовності (10‑12 хвилин). 3Обсмажувати на розігрітій олії цибулю, моркву, куряче філе та ніжки печериць 15‑20 хвилин. Охолодити. 4Змішати обсмажені овочі, гриби та куряче філе з рисом, додати кедрові горіхи, кінзу та зелену цибулю. Заправити майонезом і перемішати. 5Наповнити фаршем капелюшки грибів, покласти на деко, покришити зверху сир. Запікати в духовці при 180°С 10 хвилин. 00:00