М'ясо по-гусарськи
М'ясо по-гусарськи

М’ясо по-гусарськи

    

25 Жовтня, 2016

300 рецептов. Блюда из духовки

Ingredients

Свинина або телятина

Олія для смаження

Цибуля - 1 шт.

Майонез

Сир

Сіль

Перець

Спеції

Directions

1М'ясо нарізати невеликими скибками завширшки 2‑3 см, довжиною не більше 10 см, натерти кожен шматочок сіллю, перцем, спеціями за смаком і укласти впритул один до одного на деко, змащене олією.

2Нарізати цибулю півкільцями і укласти поверх м'яса суцільним шаром, залити все майонезом.

3Запікати в духовці, розігрітій до 140°С, 40 хвилин.

4За кілька хвилин до готовності засипати страву тертим сиром і поставити в духовку на 5 хвилин.

00:00