Салат зі свинини з виноградом / зі свининою та виноградом салати святкове 25 Жовтня, 2016 100 лучших рецептов праздничных салатов / 100 лучших рецептов салатов на каждый день (Кулинария. 100 лучших рецептов) 365 рецептов праздничных блюд Cook: 45 mins Yields: 4-5 порцій Ingredients Свинина - 400 г нежирного філе або окосту / 500 г Салат ромен або айсберг - 1 невеликий качан (варіант 1) Масло вершкове - 2 ст. ложки / 4 ст. ложки Часник - 2 зубчики / 3 зубчики Кінза - 2 невеликих пучка Виноград без кісточок - 400 г / 450 г Арахіс - 100 г / 20 г ДЛЯ ЗАПРАВКИ: Олія оливкова - 2 ст. ложки / рослинна - 3 ст. ложки Мед - 2 ст. ложки Соєвий соус - 1 ст. ложка / 2 ст. ложки Лимон - 1 шт. (цедра) Перець білий свіжомелений / чорний мелений Сіль Directions 1Нарізати свинину невеликими шматочками або кубиками зі стороною приблизно 1,5 см. Подрібнити часник. 2Обсмажувати свинину з часником на вершковому маслі, помішуючи, на вершковому маслі до готовності 3 хвилини. Посолити, поперчити. 3Натерти цедру лимона на дрібній тертушці. 4ЗАПРАВКА: Змішати соєвий соус, мед, цедру лимона, сіль і перець. 5На олії обсмажити виноград і влити заправку. Перемішувати масу, доки виноград не карамелізується. 6Додати до винограду арахіс (для варіанту 2 - товчений арахіс) і прогрівати 1 хвилину. 7Нарізати вимитий і обсушенний салат шашечками (для варіанту 1), дрібно порубати кінзу. 8З'єднати обсмажене м'ясо з виноградом і подрібненою зеленню. 9Подавати в теплому вигляді. 00:00