м'ясо у соусі
м'ясо у соусі

«Вишні» зі свинини

    

14 Серпня, 2018

50 рецептов китайской кухни

Ingredients

М'ясо - 500 г корейки

Соєвий соус - 1 ст. ложка

Оцет - 2 ч. ложки

Цукор - 2 ч. ложки

Томатний соус - 1 ст. ложка

Цибуля - 1 шт.

Імбир мелений - 1 г

Крохмаль - 1 ст. ложка

Часник - 2‑3 зубчики

Яйця - 1 шт.

Олія - 0,5 склянки

Directions

1Підготовлену корейку нарізати квадратиками 1x1 см, змастити яєчним білком, змішаним з 1 ст. ложкою крохмалю.

2Розігріти в сковороді олію (не до кипіння), опустити в неї свинину, обсмажити до блискучої скориночки та вийняти.

3ПІДЛИВА: Соєвий соус, цукор і оцет розвести невеликою кількістю холодної води з крохмалем і 3 ст. ложами окропу.

4В іншій сковороді перекалити масло, обсмажити в ньому нашатковану цибулину, змішану з протертим часником та імбиром.

5Додати томатний соус і шматочки свинини. Смажити 2‑3 хвилини на сильному вогні, безперервно помішуючи.

6Влити підливу та перемішати. Готові шматочки свинини мають нагадувати за кольором стиглу вишню.

00:00