«Вишні» зі свинини страви з м'яса китайська кухня 14 Серпня, 2018 50 рецептов китайской кухни Ingredients М'ясо - 500 г корейки Соєвий соус - 1 ст. ложка Оцет - 2 ч. ложки Цукор - 2 ч. ложки Томатний соус - 1 ст. ложка Цибуля - 1 шт. Імбир мелений - 1 г Крохмаль - 1 ст. ложка Часник - 2‑3 зубчики Яйця - 1 шт. Олія - 0,5 склянки Directions 1Підготовлену корейку нарізати квадратиками 1x1 см, змастити яєчним білком, змішаним з 1 ст. ложкою крохмалю. 2Розігріти в сковороді олію (не до кипіння), опустити в неї свинину, обсмажити до блискучої скориночки та вийняти. 3ПІДЛИВА: Соєвий соус, цукор і оцет розвести невеликою кількістю холодної води з крохмалем і 3 ст. ложами окропу. 4В іншій сковороді перекалити масло, обсмажити в ньому нашатковану цибулину, змішану з протертим часником та імбиром. 5Додати томатний соус і шматочки свинини. Смажити 2‑3 хвилини на сильному вогні, безперервно помішуючи. 6Влити підливу та перемішати. Готові шматочки свинини мають нагадувати за кольором стиглу вишню. 00:00