чіхіртма
чіхіртма

Чіхіртма з курки (з лимонним соком або оцтом)

    

14 Серпня, 2018

50 рецептов грузинской кухни

Ingredients

Курка жирна - 1 тушка

Цибуля - 4 шт.

Борошно пшеничне - 1 ст. ложка

Яйця - 3 шт.

Лимон - 1 шт. (сік) або

Оцет винний - 2 ч. ложки

Кінза - 4 гілочки

Петрушка - 4 гілочки

Коріандр - 1 ч. ложка

Кориця

Перець чорний

Сіль

Directions

1Підготовлену курку залити 2 л холодної води та варити, знімаючи піну, до готовності.

2Курку вийняти, покласти на тарілку, посипати сіллю.

3Нашатковану цибулю підсмажити на жирі, знятому з бульйону.

4Додати борошно, розведене охолодженим бульйоном. Влити бульйон, закип'ятити, покласти зелень кінзи, корицю, перець, стовчений коріандр, сіль і варити ~ 15 хвилин.

5Потім зняти суп з вогню, вийняти гілочки зелені. Влити яйця, змішані з невеликою кількістю бульйону та лимонного соку; поставити на вогонь і довести до кипіння.

6При подачі на стіл в чіхіртму покласти шматки курячого м'яса.

00:00