бруснично-яблучний джем
бруснично-яблучний джем

Варення з брусниці з яблуками (з водою)

  

20 Серпня, 2018

Ягоды и фрукты. Заготовки по-деревенски (Умная усадьба / Советы бабушки Агафьи)

Ingredients

Брусниця - 1 кг

Яблука - 1 кг

Цукор - 2,5 кг

Вода - 2 склянки

Directions

1Ягоди перебрати, вимити, опустити на 2‑3 хвилини в киплячу воду, дати стекти воді. Тверді та кислі яблука очистити та нарізати дольками, видаливши серцевину.

2У киплячий цукровий сироп викласти брусницю та яблука. Варити до готовності в один прийом.

3Фасувати в гарячому вигляді, закупорити поліетиленовими кришками.

00:00