Cоус гаро
Cоус гаро

Соус гаро

    

21 Серпня, 2018

50 рецептов грузинской кухни

Ingredients

Волоські горіхи очищені - 200 г

Бульйон курячий - 2 склянки

Цибуля - 2 шт.

Яйця - 3 жовтки

Кінза - 3 ст. ложки зелені

Часник - 4 зубчики

Оцет винний - 0,25 склянки

Сіль

Directions

1Горіхи, дрібно нарізану зелень кінзи та часник стовкти разом із сіллю, розвести винним оцтом, потім бульйоном (додаючи все поступово), покласти дрібно нарізану цибулю. Все поварити 10 хвилин.

2Збиті яєчні жовтки розвести декількома ложками охолодженого соусу. Цю суміш поступово вливати в соус, безперервно розмішуючи його (жовтки не мають згорнутися).

3Цим соусом полити смажену птицю.

00:00