Мигдаль та фундук у шоколаді
Мигдаль та фундук у шоколаді

Мигдаль та фундук у шоколаді

    

27 Серпня, 2018

100 Great Italian Recipies

  • Prep: 40 mins
  • Yields: 4 порції

Ingredients

Цукор - 20 г / 1,5 ст. ложки

Вода - 10 мл / 2 ч. ложки

Мигдаль та фундук - 125 г / 1 склянка

Масло несолене - 5 г / 1 ч. ложка

Шоколад темний - 180 г

Directions

1Покласти цукор і воду в каструлю і довести до кипіння.

2Додати мигдаль та фундук та готувати, доки цукор не набуде янтарного кольору. Перемішати з вершковим маслом і вилити суміш для охолодження на деко, розділити мигдаль та фундук.

3Після того, як горіхи охолонуть, покласти їх у велику миску і додайте приблизно чверть розплавленого шоколаду.

4Перемішати таким чином, щоб шоколад не затвердів, тримаючи мигдаль та фундук відокремленими. Повторювати, доки не закінчиться весь шоколад.

5Перекласти горіхи у шоколаді до сита з крупною сіткою, встановленого над мискою і дати надлишку шоколаду стекти. Перекласти горіхи на пергамент і дати їм затвердіти.

6Зберігати в сухому місці при кімнатній температурі, бажано в герметичних скляних банках або в банках з кришкою.

00:00