голубці
голубці

Голубці під соусом

    

29 Серпня, 2018

Ingredients

Капуста білокачанна - 16 листочків

Цибуля - 0,5 шт.

Масло вершкове - 80 г

Сосиски - 300 г

Хліб пшеничний - м'якуш

Молоко

Яйця - 1 шт.

Сир - 50 г

Томатний соус - 2 ст. ложки

Бульйон м'ясний

Сіль

Перець чорний мелений

Directions

1Листя капусти варити кілька хвилин в підсоленій воді, потім обдати холодною водою, викласти на рушник і просушити.

2ФАРШ: Дрібно нарізану цибулю обсмажити в 20 г вершкового масла, зняти з вогню та ретельно перемішати з подрібненими сосисками, яйцем, вимоченим в молоці та віджатим хлібом, тертим сиром, сіллю і перцем.

3Фарш викласти на листя капусти, сформувати голубці, перев'язати ниткою та обсмажити у вершковому маслі до рум'яної скоринки.

4Полити томатним соусом, розведеним невеликою кількістю м'ясного бульйону, закрити кришкою та залишити на середньому вогні на 1 годину, додаючи за необхідності м'ясний бульйон.

00:00