бутерброд з м'ясним фаршем і томатним соусом
бутерброд з м'ясним фаршем і томатним соусом

Гамбургери «Мокрі хлопці»

    

30 Серпня, 2018

50 рецептов американской кухни

Ingredients

Цибуля ріпчаста подрібнена - 0,75 склянки

Перець зелений подрібнений - 0,5 склянки

Гриби нарізані - 0,5 склянки

Масло - 2 ст. ложки

Яловичина - 900 г

Перець червоний мелений - 1,5 ч. ложки

Томатний соус - 1 склянка

Перець стручковий червоний - 1 шт.

Сіль

Булочки - 6 шт.

Directions

1У великій каструлі протушкувати в маслі цибулю, зелений перець і гриби, доки цибуля не стане м'якою і прозорою.

2Додати подрібнені м'ясо, червоний мелений і зелений перець, сіль, добре перемішати. Готувати на слабкому вогні до готовності м'яса.

3Начинку ложкою накладати на булочки. Полити томатним соусом.

00:00