Млинці з яєчно-рибною припічкою млинці, оладки, сирники 4 Вересня, 2018 100 лучших рецептов блинов и оладий Cook: 4 hrs Yields: 8 порцій Ingredients Борошно - 400 г Молоко - 670 мл Яйця - 3 шт. Цукор - 2 ч. ложки Дріжджі - 20 г Сіль - 1 ч. ложка Олія для смаження ДЛЯ ПРИПІЧКИ: Яйця - 3 шт. Сьомга слабосолона або лосось - 130 г Зелена цибуля - 4 пера Directions 1Розігріти 370 мл молока до 50°С, додати дріжджі та просіяне борошно, перемішати, накрити рушником і поставити в тепле місце на 2 години. 2Відокремити жовтки від білків, розтерти жовтки з цукром. Підігріти залишки молока до 50°С, додати в розтерті жовтки, перемішати. 3Додати молочно-яєчну суміш в тісто, ретельно перемішати, накрити рушником і залишити в теплому місці на 1 годину. 4Збити білки з сіллю в густу піну, додати в тісто, акуратно перемішати. 5ПРИПІЧКА: Відварити яйця круто (7 хвилин після закипання), остудити, очистити, дрібно порубати. Подрібнити зелену цибулю, нарізати рибу маленькими шматочками, з'єднати з яйцями, перемішати. 6Смажити млинці на розпеченій олії з двох боків до золотистого кольору, викладаючи разом для кожного млинця по ложці тіста і припічки. 00:00