оладки з кабачка
оладки з кабачка

Оладки з кабачків

  

1 Листопада, 2016

100 лучших рецептов блинов и оладий (Кулинария. 100 лучших рецептов)

Домашние блины (50 самых лучших рецептов)

  • Cook: 30 mins
  • Yields: 5 порцій

Ingredients

ВАРІАНТ 1:

Кабачки - 1 шт. невеликий

Борошно - 4 ст. ложки

Яйця - 1 шт.

Сіль - 0,5 ч. ложки

Олія для смаження

ВАРІАНТ 2:

Кабачки - 1 кг

Борошно - 2 склянки

Яйця - 4 шт.

Сіль

Масло вершкове - 100 г

Молоко (за потреби)

Directions

ВАРІАНТ 1:

1Очистити кабачок, натерти на крупній тертці.

2Збити яйце з сіллю, додати до кабачка. Додати борошно, цукор, перемішати.

3Смажити оладки з двох боків по 2 хвилини на розпеченій олії до золотистого кольору.

ВАРІАНТ 2:

1Очищені від шкірки кабачки нарізати шматочками, попередньо видаливши серцевину з насінням. Подрібнити кабачки на м'ясорубці або натерти на дрібній тертці, додати борошно, яйця, сіль, добре перемішати. Якщо маса виявиться густою, розвести її молоком.

2Смажити оладки з кабачків на добре розігрітій сковороді.

3Подати гарячими зі сметаною, кефіром або ряжанкою.

00:00