100 лучших рецептов блинов и оладий (Кулинария. 100 лучших рецептов)
Домашние блины (50 самых лучших рецептов)
Cook: 30 mins
Yields: 5 порцій
Ingredients
ВАРІАНТ 1:
Кабачки - 1 шт. невеликий
Борошно - 4 ст. ложки
Яйця - 1 шт.
Сіль - 0,5 ч. ложки
Олія для смаження
ВАРІАНТ 2:
Кабачки - 1 кг
Борошно - 2 склянки
Яйця - 4 шт.
Сіль
Масло вершкове - 100 г
Молоко (за потреби)
Directions
ВАРІАНТ 1:
1Очистити кабачок, натерти на крупній тертці.
2Збити яйце з сіллю, додати до кабачка. Додати борошно, цукор, перемішати.
3Смажити оладки з двох боків по 2 хвилини на розпеченій олії до золотистого кольору.
ВАРІАНТ 2:
1Очищені від шкірки кабачки нарізати шматочками, попередньо видаливши серцевину з насінням. Подрібнити кабачки на м'ясорубці або натерти на дрібній тертці, додати борошно, яйця, сіль, добре перемішати. Якщо маса виявиться густою, розвести її молоком.
2Смажити оладки з кабачків на добре розігрітій сковороді.
3Подати гарячими зі сметаною, кефіром або ряжанкою.