Качка на рожні
Качка на рожні

Качка на рожні

    ,

12 Вересня, 2018

50 рецептов для охоты и рыбалки

Ingredients

Качка - 1 тушка

Шпик - 100 г

Чорнослив сушений

Яблука

Цукор - 2 ч. ложки

Сіль

Directions

1Оброблену тушку качки натерти сіллю зовні та зсередини. Весняну худу качку нашпигувати пластинами свіжого шпику, а також прив'язати їх зверху до тушки шпагатом.

2Качку начинити сушеним чорносливом, дольками яблука та цукром.

3Тушку зашити, нанизати на змащений жиром рожен, закріпити шпагатом і, періодично повертаючи рожен, довести до готовності впродовж 1 години. Запікати слід над вугіллям без полум'я - спочатку при максимальній температурі, потім при помірній.

00:00