Пана-кота
Пана-кота

Пана-кота

    

13 Вересня, 2018

100 Great Italian Recipies

  • Prep: 3 hrs 20 mins
  • Yields: 4 порції

Ingredients

Молоко - 125 мл / 0,5 склянки

Вершки густі - 125 мл / 0,5 склянки

Цукор - 50 г / 3,5 ст. ложки

Желатин - 1 лист (1/5 унції)

Directions

1У каструлі довести до кипіння молоко, вершки та цукор.

2Тим часом замочити желатин у мисці холодної води. Віджати його та додайте до молочної суміші. Добре перемішати, обережно, щоб уникнути формування піни, а потім вилити суміш у порційні форми. Охолоджувати протягом декількох годин.

3Вийняти пана-коту з форм і подавати. Можна прикрасити шоколадним або карамельним соусом або фруктовим соусом з полуниці, ківі або груш. Можна посипати подрібненими фундуком або фісташками.

Підготовка: 20 хвилин
Відпочинок: 3 години

00:00