Качка ароматна
Качка ароматна

Качка ароматна

    

13 Вересня, 2018

50 рецептов китайской кухни

Ingredients

Качка - 1 жирна тушка вагою 2 кг

Перець червоний мелений - 0,5 ч. ложки

Часник - 2‑3 зубчики

Цибуля - 1 шт.

Сіль - 2 ст. ложки

Соєвий соус - 5 ст. ложок

Цукор - 2 ст. ложки

Бульйон качиний - 1 склянка

Directions

1Підготовлену качку відварити в каструлі.

2У качатницю влити склянку качиного бульйону, додати цукор, соєвий соус, подрібнений часник, перець, нарізану цибулю, посолити, добре перемішати та покласти в цю суміш відварену качку. Зверху полити бульйоном, закрити кришкою і тушкувати на сильному вогні, доки вода не випарується.

3Готову качку розділити на порційні шматки та подавати гарячою.

00:00