японські суші
японські суші

Суші з оселедцем

    

13 Вересня, 2018

Японская кухня

  • Cook: 45 mins
  • Yields: 4 порції

Ingredients

Оселедець - 300 г

Рис - 200 г

Оцет для суші - 50 мл

Цукор - 0,5 ст. ложки

М'ята - 2‑3 листочки

Листя морських водоростей

Імбир маринований

Паста васабі

Соєвий соус

Перець чорний мелений

Сіль

Directions

1Оселедець очистити, випатрати, промити та відварити в підсоленій воді.

2Розділити готовий оселедець на філе, нарізати тонкими пластинками, обваляти в суміші з подрібненого листя м'яти та перцю.

3Рис промити, залити 400 мл води, варити на середньому вогні під кришкою, доки він не стане в'язким.

4Зняти з вогню, додати оцет, цукор і сіль, перемішати, залишити на 15 хвилин.

5З рису сформувати невеликі коржі, на кожен з яких покласти пластинки риби.

6Суші покласти на листя морських водоростей, попередньо припущене в окропі, та подавати до столу з імбиром, васабі та соєвим соусом.

00:00

Nutrition Facts

Calories151 ккал