Сиркова маса з морквою / Паста сирно-морквяна (творожна) десерти здорове харчування, лікувальне харчування 13 Вересня, 2018 180 рецептов против гастрита и язвы / 195 рецептов для здоровья позвоночника (Еда, которая лечит) Ingredients Сир (творог) нежирний - 4 ст. ложки Морква - 0,5-1 шт. Масло вершкове - 2 ст. ложки Цукор - 1 ч. ложка Молоко - 2 ст. ложки Ваніль - 1 щіпка Directions 1Моркву очистити, зварити до м'якості, розім'яти в пюре. 2Сир (творог) протерти через сито (якщо сир дуже сухий, до нього додати молоко), додати цукор, ваніль, масло. 3Сир з'єднати з морквяним пюре, все разом ретельно вимішати.Дієта №1 протерта при виразках шлунку, дієта для зміцнення хребта 00:00