Заливне з креветок закуски, страви з морепродуктів, холодці 14 Вересня, 2018 100 лучших блюд из морепродуктов (Очень просто!) Ingredients Креветки - 500 г Лимони - 1 шт. Морква - 1 шт. Яйця - 1 шт. Желатин - 10 г Перець духмяний горошком Сіль Directions 1Креветки відварити в підсоленій воді з духмяним перцем, відкинути на друшляк, обсушити, остудити й очистити. 2Моркву відварити, очистити, нарізати кружальцями. 3Яйце зварити круто, остудити, очистити, нарізати дольками. 4Лимон нарізати кружальцями. 5Желатин залити ледь теплою водою. Коли він набухне, розвести гарячим бульйоном, в якому варилися креветки, розчинити. 6На блюдо налити трохи желе. Коли воно схопиться, викласти креветки, кружальця моркви та лимону, дольки яйця. Залити желе й остудити. 00:00