сир (творог) із грушами, яблуками та ягодами
сир (творог) із грушами, яблуками та ягодами

Сиркова маса з фруктами / Паста сирно-фруктова (творожна)

    ,

15 Вересня, 2018

180 рецептов против гастрита и язвы / 195 рецептов для здоровья позвоночника (Еда, которая лечит)

Ingredients

Сир (творог) нежирний - 3 ст. ложки

Молоко - 1 ст. ложка

Яблука - 0,5‑1 шт.

Груші - 0,5‑1 шт. або

Ягоди

Цукор - 0,5 ч. ложки

Directions

1Яблуко та грушу очистити від шкірки та серцевини, запікати кілька хвилин у духовці до м'якості.

2Потім фрукти протерти крізь сито. Можна замінити їх солодкими протертими ягодами.

3Сир (творог) протерти, збити з молоком.

4До сиру додати фруктове пюре, посипати цукром.

Дієта №1 протерта при виразках шлунку, дієта для зміцнення хребта

00:00