Сироп кленовий - 2 ст. ложки + 4 ч. ложки для декору
Сіль - 1 щіпка
Ванільний екстракт - 1 ч. ложка
Насіння чіа - 0,25 склянки
Полуниця - 500 г
Мигдаль очищений - 0,25 склянки
Directions
1Збити в мисці мигдальне молоко, йогурт, 2 ст. ложки кленового сиропу, екстракт ванілі та сіль до однорідної маси. Насипати в суміш насіння чіа, залишити на 30 хвилин.
2Перемішати, накрити кришкою і поставити в холодильник на на ніч.
3Перемішати в мисці промиті та нарізані ягоди з 4 ч. ложками кленового сиропу.
4Нарізати мигдаль і обсмажити на сухій сковороді та насипати в ягоди.
5Розкласти пудинг у 4 креманки, насипати зверху ягідну суміш і одразу подавати на стіл.