Січеники яєчні
Січеники яєчні

Січеники яєчні

    

14 Грудня, 2018

50 рецептов украинской кухни

Ingredients

Яйця - 4 шт. + 1 сирий жовток

Борошно пшеничне - 1 ст. ложка

Молоко - 0,5 склянки

Сухарі панірувальні - 1 ст. ложка

Масло вершкове - 1 ст. ложка

Перець чорний мелений

Сіль

Directions

1На маслі трохи підсмажити борошно, розвести молоком, довести до кипіння та зняти з вогню.

2Всипати подрібнені круті яйця, обережно влити збитий жовток, безперервно помішуючи. Додати перець, сіль. Знову довести все до кипіння, остудити.

3Зробити котлети, обваляти в сухарях і обсмажити.

00:00