Омлет з грибами, сиром і цукіні
Омлет з грибами, сиром і цукіні

Омлет з грибами, сиром і цукіні

  , ,

16 Грудня, 2018

100 лучших рецептов блюд из грибов (Кулинария. 100 лучших рецептов)

Ingredients

Печериці - 100 г

Цукіні - 1 шт.

Помідори - 1 шт.

Цибуля - 1 шт.

Сир твердий (російський або пошехонський) - 50 г

Яйця - 4 шт.

Молоко - 500 мл

Борошно - 2 ст. ложки

Кріп - 1 невеликий пучок

Сіль

Перець чорний мелений

Олія для смаження та змащування форми

Directions

1Видалити у помідора плодоніжку та м'якоть з насінням. Очистити цибулю. Вимити, обсушити та почистити печериці. Нарізати помідор тонкими дольками, цибулю - півкільцями, цукіні - тонкими кружальцями, гриби - тонкими скибочками.

2Обсмажувати цибулю на розігрітій олії 5 хвилин.

3Додати цукіні та помідори, смажити на помірному вогні 5 хвилин.

4Викласти гриби, смажити ще 3 хвилини.

5Змішати в ємності яйця, молоко та борошно, додати сіль і мелений чорний перець. Вилити яєчну суміш у форму для запікання, змащену олією. Викласти овочі в яєчну суміш.

6Запікати в розігрітій до 170°С духовці 30 хвилин.

7Посипати тертим на дрібній тертці сиром і рубаним кропом. Запікати ще 3 хвилини.

00:00