Баранина з солодким перцем
Баранина з солодким перцем

Баранина з солодким перцем

  

17 Грудня, 2018

Готовим из баранины (Семь поварят)

  • Cook: 2 hrs
  • Yields: 4 порції

Ingredients

Баранина - 600 г м'якоті

Перець солодкий - 200 г червоного + 200 г зеленого

Цибуля ріпчаста - 1 шт.

Бринза - 100 г

Сир твердий - 100 г

Часник - 2‑3 зубчики

Масло вершкове - 50 г

Зелень петрушки - 1 пучок

Сіль

Directions

1М'ясо відварити в підсоленій воді. Охолодити та дрібно нарізати.

2Перець спекти, очистити від шкірки та насіння. Пропустити окремо червоний і зелений перець через м'ясорубку, посолити.

3Зелень і цибулю дрібно порубати, з'єднати з розтертим із сіллю часником і маслом, перемішати та розділити на дві частини. Одну частину змішати з тертим сиром і червоним перцем, іншу частину - з тертою бринзою і зеленим перцем. Сформувати кульки.

4Охолоджене м'ясо викласти гіркою на блюдо та подавати з перцевими кульками.

00:00