Башточки з буряка й козиного сиру з горіхами
Башточки з буряка й козиного сиру з горіхами

Башточки з буряка й козиного сиру з горіхами

  ,

19 Грудня, 2018

fresco 2015 №1 (7) Весна

  • Cook: 20 mins
  • Yields: 4 порції

Ingredients

Буряк варений - 350 г

Сир козиний свіжий - 300 г

Олія з грецьких горіхів - 2 ст. ложки

Олія оливкова - 2 ст. ложки

Оцет фруктовий з інжиром - 2 ст. ложки

Зелена цибуля - 1 ст. ложка

Волоські горіхи - 60 г

Сіль

Перець білий

Мікс-салат для подачі

Directions

1Обидві олії і фруктовий оцет влити в маленьку баночку з кришкою, приправити сіллю і білим перцем, добре збовтати.

2Зелену цибулю посікти. Козиний сир і зелену цибулю збити разом в однорідну масу.

3Варений буряк нарізати кружальцями завтовшки 5 мм.

4На тарілку покласти кружальце буряку, змастити його 1 ст. ложкою козиного сиру, накрити другим кружальцем буряку і так далі. Викладати шари, доки сформується невелика башточка.

5Полити башточку заправкою, посипати горіхами, прикрасити листям салату.

00:00