Соус луізіанський з пива

  

4 Листопада, 2016

100 Best Grilling Recipes 2016 (Better Homes and Gardens)

Ingredients

Цибуля нарізана — 0,25 склянки

Перець солодкий червоний нарізаний - 0,25 склянки

Олія — 1 ст. ложка

Пиво — 0,5 склянки

Вода холодна — 0,5 склянки

Крохмаль кукурудзяний - 1 ст. ложка

Каджунська приправа (Cajun Seasoning) - 1 ст. ложка

Сіль — 0,25 ч. ложки

Directions

1У маленькій каструлі готувати нарізані цибулю і червоний солодкий перець в олії на середньому вогні 4 хвилини або до м'якості.

2У невеликій мисці змішати пиво та холодну воду, додати кукурудзяний крохмаль, каджунську приправу та сіль; влити до цибулевої суміші.

3Готувати, розмішуючи, поки не загусне і не появляться бульбашки. Готувати, розмішуючи, ще 2 хвилини.

00:00