шашлик
шашлик

Шашлик по-македонськи (раленічі)

      ,

24 Грудня, 2018

50 рецептов шашлыков

Ingredients

Свинина - 500 г

Телятина - 300 г

Сало копчене - 100 г

Цибуля ріпчаста - 200 г

Перець чорний мелений

Сіль

Directions

1Нарізати свинину і телятину шматочками по 40‑45 г, трохи відбити та посипати меленим чорним перцем.

2Копчене сало нарізати тонкими дольками, цибулю - великими кільцями.

3Змішати м'ясо з салом і цибулею, все пересипати крупною сіллю, нанизати на шампури, чергуючи шматочки м'яса (свинина до телятини 2:1), сала і кружальця цибулі.

4Смажити шашлик над розжареним вугіллям, постійно повертаючи шампури та збризкуючи м'ясо водою.

5Подавати шашлик гарячим на шампурах зі свіжими овочами та зеленню на гарнір.

00:00