Млинці пісні з яблучно-лаймовим джемом млинці, оладки, сирники пісне 27 Грудня, 2018 100 лучших рецептов блинов и оладий (Кулинария. 100 лучших рецептов) Cook: 30 mins Yields: 6 порцій Ingredients ДЛЯ МЛИНЦІВ: Борошно - 300 г Вода мінеральна - 500 мл Цукор - 1 ст. ложка Сіль - 0,5 ч. ложки Куркума - 1 щіпка Олія для смаження ДЛЯ ДЖЕМУ: Яблука - 3 шт. Лайм - 1 шт. Мед - 100 г Кориця - 1 паличка ДЛЯ ПОДАЧІ: Цукрова пудра М'ята - 1 гілочка Directions 1Просіяти борошно разом із сіллю. Влити мінеральну воду. Всипати цукор і куркуму. Замісити тісто. 2Смажити млинці на змащеній олією сковороді до золотистого кольору. 3Розрізати яблука навпіл, очистити та видалити насіння. Нарізати дольками. 4Викласти підготовлені яблука в сотейник і залити медом. Вичавити сік з лайма в сотейник. 5Варити джем на слабкому вогні в кілька прийомів, доводячи до кипіння і даючи охолонути. 6Натерти в готовий джем корицю для аромату. 7Змастити млинці джемом, згорнути трубочками. 8Обсмажувати на олії до хрусткої скоринки. 9Подавати, посипавши цукровою пудрою та прикрасивши м'ятою. 00:00