Млинці пісні з яблучно-лаймовим джемом
Млинці пісні з яблучно-лаймовим джемом

Млинці пісні з яблучно-лаймовим джемом

    

27 Грудня, 2018

100 лучших рецептов блинов и оладий (Кулинария. 100 лучших рецептов)

  • Cook: 30 mins
  • Yields: 6 порцій

Ingredients

ДЛЯ МЛИНЦІВ:

Борошно - 300 г

Вода мінеральна - 500 мл

Цукор - 1 ст. ложка

Сіль - 0,5 ч. ложки

Куркума - 1 щіпка

Олія для смаження

ДЛЯ ДЖЕМУ:

Яблука - 3 шт.

Лайм - 1 шт.

Мед - 100 г

Кориця - 1 паличка

ДЛЯ ПОДАЧІ:

Цукрова пудра

М'ята - 1 гілочка

Directions

1Просіяти борошно разом із сіллю. Влити мінеральну воду. Всипати цукор і куркуму. Замісити тісто.

2Смажити млинці на змащеній олією сковороді до золотистого кольору.

3Розрізати яблука навпіл, очистити та видалити насіння. Нарізати дольками.

4Викласти підготовлені яблука в сотейник і залити медом. Вичавити сік з лайма в сотейник.

5Варити джем на слабкому вогні в кілька прийомів, доводячи до кипіння і даючи охолонути.

6Натерти в готовий джем корицю для аромату.

7Змастити млинці джемом, згорнути трубочками.

8Обсмажувати на олії до хрусткої скоринки.

9Подавати, посипавши цукровою пудрою та прикрасивши м'ятою.

00:00