1Корейку або задню частину баранини нарізати шматочками по 40‑50 г.
2Баклажани в шкірці відмити холодною водою та зробити на кожному посередині глибокий довгастий розріз, дати трохи постояти та віджати гіркий сік.
3Через надріз всипати трохи солі, перцю, помістити в них шматочки баранини також трохи посипавши їх сіллю та перцем.
4Нанизати баклажани на шампури так, щоб вони захопили обидва кінці баклажана та всі шматочки баранини.
5Обсмажувати над вугіллям, обертаючи шампури, щоб шматочки баранини всіма своїми сторонами поверталися у відкритий розріз баклажана. Під час обсмажування змащувати баклажани та шматочки м'яса олією.
6Подавати гарячі шашлики разом із запеченими баклажанами на шампурах. Можна додати зелень і інші спеції за смаком.