Бурчак-шурпа
Бурчак-шурпа

Бурчак-шурпа

  

6 Січня, 2019

Готовим из баранины (Семь поварят)

  • Cook: 1 hr 30 mins
  • Yields: 8 порцій

Ingredients

М'якоть баранини (лопаткова частина) - 200 г

Картопля - 5 шт.

Цибуля ріпчаста - 1 шт.

Квасоля - 1 склянка

Томат-пюре - 2 ст. ложки

Локшина - 150 г

Маргарин - 40 г

Вода - 2 л

Зелень

Directions

1М'ясо залити холодною водою і довести до кипіння.

2Додати попередньо замочену квасолю та варити при слабкому кипінні 1 годину.

3Потім додати нарізану кубиками картоплю і варити 15 хвилин.

4Додати локшину, рубану та пасеровану з томатом-пюре цибулю, спеції та варити ще 10 хвилин.

5При подачі посипати рубаною зеленню.

00:00