Млинці шоколадні з м’яким сиром і гарячою вишнею млинці, оладки, сирники 7 Січня, 2019 100 лучших рецептов блинов и оладий (Кулинария. 100 лучших рецептов) Cook: 30 mins Yields: 1 порція Ingredients ДЛЯ МЛИНЦІВ: Яйця - 1 шт. Борошно - 100 г Молоко - 50 мл Какао-порошок - 5 г Сіль Цукор Олія для смаження Масло вершкове для смаження ДЛЯ НАЧИНКИ: Сир м'який («Маскарпоне», «Філадельфія», «Натура») - 200 г Цукрова пудра - 20 г Ягоди свіжі - 50 г Шоколад - 10 г ДЛЯ СОУСУ: Вишня морожена - 100 г Цукор - 100 г Перець чорний мелений Directions 1Замісити рідке тісто з борошна, яйця та молока. Додати сіль, цукор і какао-порошок, перемішати. 2Смажити тонкі млинці на суміші олії та вершкового масла до золотистого кольору. 3Подрібнити шоколад за допомогою ножа. Змішати сир з цукровою пудрою, ягодами і шоколадом, залишивши трохи для декору. 4Викласти готову начинку в центр кожного млинця. Згорнути млинці конвертами. Розрізати навскоси навпіл. 5Змішати вишню з цукром і прогрівати в сотейнику до загустіння 4‑5 хвилин. Додати в соус перець. 6Викласти на тарілку млинці, полити вишневим соусом і посипати шоколадом. 00:00