Млинці шоколадні з м'яким сиром і гарячою вишнею
Млинці шоколадні з м'яким сиром і гарячою вишнею

Млинці шоколадні з м’яким сиром і гарячою вишнею

  

7 Січня, 2019

100 лучших рецептов блинов и оладий (Кулинария. 100 лучших рецептов)

  • Cook: 30 mins
  • Yields: 1 порція

Ingredients

ДЛЯ МЛИНЦІВ:

Яйця - 1 шт.

Борошно - 100 г

Молоко - 50 мл

Какао-порошок - 5 г

Сіль

Цукор

Олія для смаження

Масло вершкове для смаження

ДЛЯ НАЧИНКИ:

Сир м'який («Маскарпоне», «Філадельфія», «Натура») - 200 г

Цукрова пудра - 20 г

Ягоди свіжі - 50 г

Шоколад - 10 г

ДЛЯ СОУСУ:

Вишня морожена - 100 г

Цукор - 100 г

Перець чорний мелений

Directions

1Замісити рідке тісто з борошна, яйця та молока. Додати сіль, цукор і какао-порошок, перемішати.

2Смажити тонкі млинці на суміші олії та вершкового масла до золотистого кольору.

3Подрібнити шоколад за допомогою ножа. Змішати сир з цукровою пудрою, ягодами і шоколадом, залишивши трохи для декору.

4Викласти готову начинку в центр кожного млинця. Згорнути млинці конвертами. Розрізати навскоси навпіл.

5Змішати вишню з цукром і прогрівати в сотейнику до загустіння 4‑5 хвилин. Додати в соус перець.

6Викласти на тарілку млинці, полити вишневим соусом і посипати шоколадом.

00:00