Млинці «Боярські» з малосольною рибою
Млинці «Боярські» з малосольною рибою

Млинці «Боярські» з малосольною рибою

  ,

9 Січня, 2019

100 лучших рецептов блинов и оладий (Кулинария. 100 лучших рецептов)

  • Cook: 2 hrs
  • Yields: 3 порції

Ingredients

ДЛЯ МЛИНЦІВ:

Борошно - 250 г

Дріжджі сухі - 6 г

Молоко - 150 мл

Масло вершкове - 2 ст. ложки + для змащування

Олія - 2 ст. ложки

Яйця - 2 шт.

Сіль

Цукор

ДЛЯ НАЧИНКИ:

Риба малосольна - 300 г

Сметана - 100 г

Олія для смаження

Directions

1Змішати просіяне борошно з дріжджами та цукром. Тонкою цівкою влити тепле молоко, перемішати. Залишити в теплому місці на 1 годину.

2Помістити рибу в морозильну камеру на 30 хвилин, потім нарізати тонкими скибочками.

3Додати в тісто олію та розігріте в сотейнику (не до кипіння) вершкове масло, ретельно перемішати вінчиком. Збити яйця з сіллю до повного розчинення солі. Додати яйця в тісто, перемішати. Накрити рушником і залишити на 15 хвилин.

4Смажити млинці на розпеченій олії до золотистого кольору та пишності.

5Змастити кожен млинець вершковим маслом і сметаною, зверху покласти шматочок риби та згорнути куточком.

6Подавати теплими.

00:00