Бутерброди з яблучною масою бутерброди 21 Січня, 2019 Яблоки (кулинария) Ingredients Хліб білий або чорний ДЛЯ МАСИ З ХРОНОМ: Яблука - 2 шт. Хрін - 100 г Цукор Сіль ДЛЯ МАСИ З СИРОМ (ТВОРОГОМ): Яблука - 2 шт. Лимон - 1 шт. Сир (творог) - 250 г Масло вершкове - 10 г Сметана - 150 г Цукор - 15 г ДЛЯ МАСИ З МЕДОМ: Яблука - 2 шт. Сир (творог) - 50 г Мед - 2 ст. ложки ДЛЯ МАСИ З САЛОМ: Сало свіже - 100 г Яблука - 200 г Цукор Сіль Directions 1Білий або чорний хліб нарізати скибочками не товще 1 см і змастити яблучною масою - шар має бути майже такої товщини, що і хліб. 2ЯБЛУЧНА МАСА З ХРОНОМ: Масло розтерти до пишної маси, додати подрібнені на дрібній тертці яблука, хрін, цукор і сіль. Масу накладати на чорний хліб. 3ЯБЛУЧНА МАСА З СИРОМ (ТВОРОГОМ): Сир (творог) із цукром і сметаною збити, додати подрібнені на тертці яблука, сік і терту цедру лимона, масло. 4ЯБЛУЧНА МАСА З МЕДОМ: Свіжий некислий сир (творог) добре розтерти з медом, додати натерте яблуко. Масу накладати на здобну булку з маслом. 5ЯБЛУЧНА МАСА З САЛОМ: Розтопити сало, протушкувати в ньому очищені яблука, доки вони не стануть м'якими, заправити сіллю та цукром. 00:00