Бутерброд з яблуком
Бутерброд з яблуком

Бутерброди з яблучною масою

  

21 Січня, 2019

Яблоки (кулинария)

Ingredients

Хліб білий або чорний

ДЛЯ МАСИ З ХРОНОМ:

Яблука - 2 шт.

Хрін - 100 г

Цукор

Сіль

ДЛЯ МАСИ З СИРОМ (ТВОРОГОМ):

Яблука - 2 шт.

Лимон - 1 шт.

Сир (творог) - 250 г

Масло вершкове - 10 г

Сметана - 150 г

Цукор - 15 г

ДЛЯ МАСИ З МЕДОМ:

Яблука - 2 шт.

Сир (творог) - 50 г

Мед - 2 ст. ложки

ДЛЯ МАСИ З САЛОМ:

Сало свіже - 100 г

Яблука - 200 г

Цукор

Сіль

Directions

1Білий або чорний хліб нарізати скибочками не товще 1 см і змастити яблучною масою - шар має бути майже такої товщини, що і хліб.

2ЯБЛУЧНА МАСА З ХРОНОМ: Масло розтерти до пишної маси, додати подрібнені на дрібній тертці яблука, хрін, цукор і сіль. Масу накладати на чорний хліб.

3ЯБЛУЧНА МАСА З СИРОМ (ТВОРОГОМ): Сир (творог) із цукром і сметаною збити, додати подрібнені на тертці яблука, сік і терту цедру лимона, масло.

4ЯБЛУЧНА МАСА З МЕДОМ: Свіжий некислий сир (творог) добре розтерти з медом, додати натерте яблуко. Масу накладати на здобну булку з маслом.

5ЯБЛУЧНА МАСА З САЛОМ: Розтопити сало, протушкувати в ньому очищені яблука, доки вони не стануть м'якими, заправити сіллю та цукром.

00:00