Пиріг гостьовий по-шведськи пироги, солодка випічка духовка 25 Січня, 2019 100 лучших рецептов домашней выпечки (Кулинария. 100 лучших рецептов) Cook: 40 mins Yields: 6-8 порцій Ingredients Борошно - 140 г Масло вершкове - 120 г Цукор - 180 г для посипання Лимони - 1 шт. (цедра) Яйця - 2 шт. Сіль - 0,25 ч. ложки Мигдаль - 80 г пелюстків Directions 1Натерти на дрібній тертці цедру лимона (тільки жовту частину). Розтерти з цукром. 2Розтопити вершкове масло, остудити до кімнатної температури. 3Збити яйця. Додати змішану з цукром цедру, ще раз збити у пишну масу. 4Додати до яєць борошно та сіль, перемішати. Влити розтоплене масло, знов акуратно перемішати. 5Вилити тісто у форму, розрівняти поверхню. Посипати пелюстками мигдалю та невеликою кількістю цукру. 6Випікати пиріг в розігрітій до 180°С духовці 30 хвилин. 00:00