Пиріг гостьовий по-шведськи
Пиріг гостьовий по-шведськи

Пиріг гостьовий по-шведськи

  ,   

25 Січня, 2019

100 лучших рецептов домашней выпечки (Кулинария. 100 лучших рецептов)

  • Cook: 40 mins
  • Yields: 6-8 порцій

Ingredients

Борошно - 140 г

Масло вершкове - 120 г

Цукор - 180 г для посипання

Лимони - 1 шт. (цедра)

Яйця - 2 шт.

Сіль - 0,25 ч. ложки

Мигдаль - 80 г пелюстків

Directions

1Натерти на дрібній тертці цедру лимона (тільки жовту частину). Розтерти з цукром.

2Розтопити вершкове масло, остудити до кімнатної температури.

3Збити яйця. Додати змішану з цукром цедру, ще раз збити у пишну масу.

4Додати до яєць борошно та сіль, перемішати. Влити розтоплене масло, знов акуратно перемішати.

5Вилити тісто у форму, розрівняти поверхню. Посипати пелюстками мигдалю та невеликою кількістю цукру.

6Випікати пиріг в розігрітій до 180°С духовці 30 хвилин.

00:00