Торт морквяний з горіхами та сиром
Торт морквяний з горіхами та сиром

Торт морквяний з горіхами та сиром

    

27 Січня, 2019

100 лучших рецептов домашней выпечки (Кулинария. 100 лучших рецептов)

Ingredients

ДЛЯ ТІСТА:

Борошно - 150 г

Цукор - 170 г

Олія - 170 г

Яйця - 3 шт.

Морква - 250 г

Родзинки - 100 г

Волоські горіхи - 100 г

Коньяк - 2 ст. ложки

Розпушувач - 1 ч. ложка

Кориця мелена - 1 ч ложка

ДЛЯ ГЛАЗУРІ:

Сир вершковий м'який (наприклад, Філадельфія) - 250 г

Цукрова пудра - 200 г

Directions

1Залити родзинки коньяком, залишити на 10 хвилин.

2Подрібнити волоські горіхи за допомогою блендера в борошно.

3Натерти моркву на дрібній тертці або подрібнити за допомогою блендера.

4Збити яйця з цукром до міцної піни, додати олію. З'єднати з родзинками, морквою та горіхами, перемішати.

5Просіяти борошно з розпушувачем і корицею.

6Змішати сухі та рідкі інгредієнти.

7Вилити тісто в змащену олією форму та випікати близько 50 хвилин при 180°С, до сухого сірника.

8ГЛАЗУР: Збити вінчиком вершковий сир з цукровою пудрою.

9Промазати глазур'ю зверху остиглий пиріг.

00:00