юшка з рибою
юшка з рибою

Солянка рибна

  ,   

16 Вересня, 2016

50 000 избранных рецептов для мультиварки

  • Prep: 10 mins
  • Cook: 1 hr 50 mins

Ingredients

Риба червона свіжа або солона - 1 шт.

Картопля - 2 шт.

Цибуля - 2 шт.

Морква - 1 шт.

Помідори - 2 шт.

Огірки солоні - 1-2 шт.

Олія рослинна- ​​2 ст. ложки

Вода - 3,5-4 л

Сметана

Зелень

Перець чорний

Сіль

Directions

1Картоплю, цибуля і моркву очистити, нарізати соломкою, огірки - кубиками. Помідори натерти на дрібній тертці. Рибу нарізати невеликими шматочками.

2Включити режим «Випічка» на 20 хвилин, влити в каструлю олію, покласти цибулю, моркву та помідори і смажити 10 хвилин.

3Додати огірки і готувати решту 10 хвилин.

4Потім в каструлю додати картоплю, рибу, сіль, перець, воду і включити режим «Тушкування» на 1 годину.

5Після завершення залишити на режимі «Підігрів» ще на 10 хвилин.

6Подавати зі сметаною і зеленню.

00:00