вареники
вареники

Вареники староукраїнські

  , ,   

30 Січня, 2019

50 рецептов украинской кухни

Ingredients

ДЛЯ ТІСТА:

Борошно пшеничне - 280 г

Молоко - 100 г

Яйця - 2 шт.

Масло вершкове - 20 г

Цукор

Сіль

ДЛЯ ФАРШУ:

Серце - 100 г

Легені - 200 г

Гриби сушені - 10 г

Цибуля - 1 шт.

Масло вершкове

Directions

1Вимісити тісто.

2Легені, серце промити в холодній воді, відварити й перемолоти у м'ясорубці.

3Цибулю подрібнити, обсмажити на маслі, додати до легень і серця. Все ще раз обсмажити.

4Розмочені гриби відварити, подрібнити, обсмажити та з'єднати з фаршем.

5Наповнити та зварити вареники.

6При подачі облити їх розтопленим вершковим маслом.

00:00