Вареники староукраїнські пельмені, вареники, галушки, страви з грибів, страви з м'яса українська кухня 30 Січня, 2019 50 рецептов украинской кухни Ingredients ДЛЯ ТІСТА: Борошно пшеничне - 280 г Молоко - 100 г Яйця - 2 шт. Масло вершкове - 20 г Цукор Сіль ДЛЯ ФАРШУ: Серце - 100 г Легені - 200 г Гриби сушені - 10 г Цибуля - 1 шт. Масло вершкове Directions 1Вимісити тісто. 2Легені, серце промити в холодній воді, відварити й перемолоти у м'ясорубці. 3Цибулю подрібнити, обсмажити на маслі, додати до легень і серця. Все ще раз обсмажити. 4Розмочені гриби відварити, подрібнити, обсмажити та з'єднати з фаршем. 5Наповнити та зварити вареники. 6При подачі облити їх розтопленим вершковим маслом. 00:00