язик яловичий
язик яловичий

Язик (яловичий, баранячий, свинячий) варений

      

2 Лютого, 2019

100 рецептов французской кухни

  • Cook: 1 hr 15 mins

Ingredients

Язик - 1 великий або 2‑4 маленьких

Грудинка - 100 г

Морква - 2 шт.

Цибуля - 2 шт.

Cіль

Directions

1Закип'ятити в скороварці воду, покласти в неї ретельно вимиті язики. Закрити кришкою та варити 10 хвилин. Вийняти язики й очистити від шкіри.

2Очистити скороварку, покласти в неї нарізане сало разом із морквою та цибулею, нарізаними кружальцями. Зверху покласти язики. Посолити. Влити 2 склянки води. Закрити і варити 60 хвилин.

3При подачі можна полити томатним соусом.

00:00