Оладки «Шкільні»
Оладки «Шкільні»

Оладки «Шкільні»

  

3 Лютого, 2019

100 лучших рецептов блинов и оладий (Кулинария. 100 лучших рецептов)

  • Cook: 2 hrs 20 mins
  • Yields: 3-4 порції

Ingredients

Вода - 500 мл

Борошно - 500 г

Дріжджі сухі - 11 г

Яйця - 1 шт.

Сіль - 1 ч. ложка

Цукор - 1 ст. ложка

Олія для смаження

ДЛЯ ПОДАЧІ:

Сметана

Молоко згущене

Мед

Directions

1Змішати дріжджі з борошном і цукром. Всипати суміш у воду, довести до однорідної консистенції за допомогою блендера. Додати яйце, сіль, перемішати. Накрити тісто рушником, залишити в теплому місці на 1 годину.

2Перемішати і залишити ще на 1 годину.

3Смажити оладки на розжареній олії, перевертаючи, до рум'яної скоринки.

4Подавати зі сметаною, згущеним молоком або медом.

00:00