100 лучших рецептов блинов и оладий (Кулинария. 100 лучших рецептов)
Cook: 2 hrs 20 mins
Yields: 3-4 порції
Ingredients
Вода - 500 мл
Борошно - 500 г
Дріжджі сухі - 11 г
Яйця - 1 шт.
Сіль - 1 ч. ложка
Цукор - 1 ст. ложка
Олія для смаження
ДЛЯ ПОДАЧІ:
Сметана
Молоко згущене
Мед
Directions
1Змішати дріжджі з борошном і цукром. Всипати суміш у воду, довести до однорідної консистенції за допомогою блендера. Додати яйце, сіль, перемішати. Накрити тісто рушником, залишити в теплому місці на 1 годину.
2Перемішати і залишити ще на 1 годину.
3Смажити оладки на розжареній олії, перевертаючи, до рум'яної скоринки.
4Подавати зі сметаною, згущеним молоком або медом.