Булочки з корицею з глазур'ю
Булочки з корицею з глазур'ю

Булочки з корицею (з глазур’ю)

    , ,

8 Лютого, 2019

100 лучших рецептов пасхального стола (Кулинария. 100 лучших рецептов)

  • Cook: 3 hrs
  • Yields: 10-12 шт.

Ingredients

Дріжджі сухі швидкодіючі - 2 ч. ложки

Борошно - 470 г

Яйця - 1 шт.

Молоко - 250 мл

Вода - 3 ст. ложки

Масло вершкове - 65 г + 50 г для змащування

Цукор - 3 ст. ложки

Сіль - 0,75 ч. ложки

ДЛЯ НАЧИНКИ:

Цукор - 150 г

Кориця мелена - 4 ч. ложки

ДЛЯ ГЛАЗУРІ:

Сир вершковий м'який (наприклад, філадельфія або маскарпоне) - 200 г

Цукрова пудра - 100 г

Молоко - 2 ст. ложки

Directions

1Розчинити сухі дріжджі в теплому молоці з водою (близько 60°С), всипати цукор і третину борошна. Залишити на 20 хвилин.

2Додати яйце та 65 г розтопленого вершкового масла, всипати сіль і залишки борошна. Замісити тісто, залишити на 40 хвилин.

3Обім'яти, розкачати в пласт завтовшки 3 мм. Змастити вершковим маслом.

4НАЧИНКА: Змішати цукор і корицю.

5Рівномірно посипати сумішшю пласт тіста, згорнути рулетом по широкій стороні. Розрізати рулет на 10‑12 частин шириною 4‑5 см.

6Викласти скибочки у змащену маслом форму на відстані декількох сантиметрів одина від одної. Залишити в теплому місці на 30 хвилин.

7Випікати в розігрітій до 190°С духовці 30‑35 хвилин.

8ГЛАЗУР: Змішати вершковий сир і цукрову пудру, розвести молоком до однорідної консистенції.

9Готові булочки полити глазур'ю.

00:00