Оніґірі з куркою та імбиром страви з птиці, суші японська кухня 12 Лютого, 2019 Японская кухня Cook: 25 mins Yields: 4 порції Ingredients Рис відварний - 400 г Курка - 150 г смаженого філе Дайкон - 100 г Помідори - 1 шт. Імбир маринований - 20 г Салат зелений - листя Directions 1Листя салату вимити, обсушити, викласти на блюдо. 2Дайкон очистити, нарізати кружальцями. Помідор нарізати дольками. 3НАЧИНКА: Куряче філе та імбир нарізати невеликими шматочками, змішати. 4Сформувати з рису круглі колобки, поклавши в середину кожного трохи начинки. 5Викласти колобки на листя салату, прикрасити кружальцями дайкону та дольками помідора. 00:00 Nutrition Facts Calories275 ккал