Салат «Старий Ташкент»

    

12 Листопада, 2016

365 рецептов узбекской кухни

Ingredients

Редька - 500 г

Перець болгарський солодкий - 125 г

Морква - 2 шт.

Цибуля - 1,5 шт.

Часник - 1 головка

Соус заправний - 75 мл

Сіль

Спеції

ДЛЯ ЗАПРАВКИ:

Олія - 2 ст. ложки

Оцет 3% - 2 ст. ложки

Цукор

Перець червоний мелений

Сіль

Лимон — 1/2 шт.

Directions

1Очищені редьку та моркву нарізати тонкою соломкою та перетерти з сіллю. Солодкий болгарський перець і цибулю нарізати, часник подрібнити. Всі овочі перемішати, посолити і поперчити, додати заправку, прикрасити скибочками перцю, редьки, зеленню.

2ЗАПРАВКА: сіль, цукор, червоний перець змішати з оцтом, влити олію, перемішати і заправити салат.

00:00