Колдуни
Колдуни

Колдуни

  ,

21 Лютого, 2019

100 лучших рецептов блинов и оладий (Кулинария. 100 лучших рецептов)

  • Cook: 1 hr 15 mins
  • Yields: 10 порцій

Ingredients

Картопля - 1 кг

Цибуля - 2 шт.

Яйця - 1 шт.

Борошно - 4 ст. ложки,

Яловичина - 150 г

Олія оливкова - 1 ст. ложка

Сіль

Перець чорний мелений

Олія для смаження

Directions

1Подрібнити м'ясо за допомогою блендера або пропустити через м'ясорубку. Очистити цибулю та дрібно порубати. Додати у фарш 1 цибулину, оливкову олію, посолити, поперчити, перемішати.

2Очистити картоплю, подрібнити в пюре. Змішати з другою цибулиною. Посолити, поперчити. Додати яйце і борошно, перемішати.

3Викласти оладки на розігріту сковороду з олією. Покласти в центр кожної оладки невеликий коржик з фаршу. Закрити фарш ще однією столовою ложкою тіста, смажити до рум'яної скоринки близько 2 хвилин.

4Перевернути й обсмажувати ще 2 хвилини.

5Скласти колдуни навперехрест в сковороду з товстим дном, закрити кришкою та тушкувати на слабкому вогні 20‑25 хвилин.

00:00