Креп-сюзетт
Креп-сюзетт

Креп-сюзетт

    

21 Лютого, 2019

100 лучших рецептов блинов и оладий (Кулинария. 100 лучших рецептов)

  • Cook: 3 hrs 20 mins
  • Yields: 16-20 шт.

Ingredients

Борошно - 200 г

Молоко - 400 мл

Яйця - 3 шт.

Цукор коричневий - 70 г

Масло вершкове - 110 г + для смаження

Ванільний цукор - 2 ч. ложки

Коньяк - 70 мл

Апельсини - 1 шт.

Лимони - 1 шт.

Directions

1Збити яйця з цукром до білого кольору. Додати просіяне борошно. Поступово влити молоко, перемішуючи. Тісто має вийти однорідним. Розтопити 1 ст. ложку вершкового масла, влити в тісто, перемішати. Накрити рушником і відставити на 2 години.

2СОУС: Розтопити вершкове масло, додати ванільний цукор, перемішати до повного розчинення. Додати цедру апельсину та лимону (тільки кольорову частину, бо біла гірчить), вичавити сік з апельсину та лимону, перемішати.

3Обсмажувати млинці на розпеченому вершковому маслі до золотистого кольору.

4Згорнути в чотири складання.

5Розігріти соус у великій сковороді, викласти млинці. Періодично перевертаючи та постійно поливаючи соусом, смажити до хрусткої скоринки. Зняти з вогню.

6Влити в сковороду коньяк, підпалити.

7Подавати млинці теплими.

00:00