Шарлотка овочева з лисичками

  , , ,   ,

22 Лютого, 2019

100 лучших рецептов блюд из грибов (Кулинария. 100 лучших рецептов)

  • Cook: 50 mins
  • Yields: 4 порції

Ingredients

Цвітна капуста свіжоморожена - 500 г

Лисички свіжі (відварені) або свіжоморожені - 200 г

Шинка - 100 г

Хліб білий - 200 г

Яйця - 2 шт.

Молоко - 200 мл

Сир твердий (російський) - 100 г

Орегано сушений - 0,5 ч. ложки

Кріп - 1 невеликий пучок

Сіль

Перець чорний мелений

Олія для смаження

Directions

1Відварювати цвітну капусту в підсоленій воді 5 хвилин. Розібрати на невеликі суцвіття.

2Зрізати з хліба скоринки. Замочити м'якуш в молоці на 10 хвилин, віджати зайву рідину.

3Нарізати лисички довільно, шинку - соломкою. Натерти сир на крупній тертці, дрібно порубати кріп.

4Обсмажувати гриби та шинку на розігрітій олії 4 хвилини.

5Скласти все в миску. Вбити яйця, додати сіль, мелений чорний перець, орегано та рубаний кріп. Перемішати.

6Викласти грибну масу на пакет для запікання, згорнути рулетом.

7Запікати в розігрітій до 175°С духовці 25 хвилин.

00:00