Шарлотка овочева з лисичками запіканки, пироги, страви з грибів, страви з м'яса духовка, з черствого хлібу 22 Лютого, 2019 100 лучших рецептов блюд из грибов (Кулинария. 100 лучших рецептов) Cook: 50 mins Yields: 4 порції Ingredients Цвітна капуста свіжоморожена - 500 г Лисички свіжі (відварені) або свіжоморожені - 200 г Шинка - 100 г Хліб білий - 200 г Яйця - 2 шт. Молоко - 200 мл Сир твердий (російський) - 100 г Орегано сушений - 0,5 ч. ложки Кріп - 1 невеликий пучок Сіль Перець чорний мелений Олія для смаження Directions 1Відварювати цвітну капусту в підсоленій воді 5 хвилин. Розібрати на невеликі суцвіття. 2Зрізати з хліба скоринки. Замочити м'якуш в молоці на 10 хвилин, віджати зайву рідину. 3Нарізати лисички довільно, шинку - соломкою. Натерти сир на крупній тертці, дрібно порубати кріп. 4Обсмажувати гриби та шинку на розігрітій олії 4 хвилини. 5Скласти все в миску. Вбити яйця, додати сіль, мелений чорний перець, орегано та рубаний кріп. Перемішати. 6Викласти грибну масу на пакет для запікання, згорнути рулетом. 7Запікати в розігрітій до 175°С духовці 25 хвилин. 00:00