Млинці яєчні з креветками

  ,   

12 Листопада, 2016

Блины и блинчики (Семь поварят)

  • Cook: 45 mins
  • Yields: 2 порції

Ingredients

Яйця - 4 шт.

Креветки очищені - 100 г

Цибуля ріпчаста - 1 шт.

Крохмаль картопляний - 1 ст. ложка

Бульйон курячий - 1/2 склянки

Вино червоне — 3 ст. ложки

Олія — 4 ст. ложки

Сіль

Зелень петрушки - 2 гілочки

Directions

1Креветки промити, додати нашатковану цибулю, вино, сіль і перемішати.

2Яйця збити і спекти з них на розпеченій сковороді, змащеній маслом, 8 млинців.

3В млинці загорнути підготовлені креветки та проварити на водяній бані 15 хвилин.

4СОУС: Курячий бульйон довести до кипіння, додати розведений невеликою кількістю води крохмаль, ще раз довести до кипіння.

5При подачі полити млинці гарячим бульйоном і оформити зеленню.

00:00