Соус нантуа
Соус нантуа

Соус нантуа

    

24 Лютого, 2019

107 диковинных рецептов от Поля Пуаре

Ingredients

Соус бешамель - 1/3 л

Сметана - 200 г

Креветки - 10 хвостів

Масло креветочне - 60 г

ДЛЯ СОУСУ БЕШАМЕЛЬ:

Масло вершкове - 30 г

Борошно - 40 г

Молоко - 0,5 л

Сіль

Перець чорний мелений

Directions

СОУС БЕШАМЕЛЬ:

1Покласти половину масла в каструлю та розтопити. Додати розведене в молоці борошно і, постійно помішуючи, варити 2‑3 хвилини.

2Весь час додавати гаряче молоко, щоб не залишилося грудочок. Томити 1 хвилин.

3Вести залишок масла маленькими шматочками, але більше не варити, посолити та поперчити.

СОУС НАНТУА:

1Додати в соус бешамель половину сметани, підігріти на слабкому вогні.

2Ввести другу половину сметани, креветочне масло та креветки.

00:00