Соус нантуа соуси французька кухня 24 Лютого, 2019 107 диковинных рецептов от Поля Пуаре Ingredients Соус бешамель - 1/3 л Сметана - 200 г Креветки - 10 хвостів Масло креветочне - 60 г ДЛЯ СОУСУ БЕШАМЕЛЬ: Масло вершкове - 30 г Борошно - 40 г Молоко - 0,5 л Сіль Перець чорний мелений Directions СОУС БЕШАМЕЛЬ: 1Покласти половину масла в каструлю та розтопити. Додати розведене в молоці борошно і, постійно помішуючи, варити 2‑3 хвилини. 2Весь час додавати гаряче молоко, щоб не залишилося грудочок. Томити 1 хвилин. 3Вести залишок масла маленькими шматочками, але більше не варити, посолити та поперчити. СОУС НАНТУА: 1Додати в соус бешамель половину сметани, підігріти на слабкому вогні. 2Ввести другу половину сметани, креветочне масло та креветки. 00:00