кульки морквяно-сирні (творожні)
кульки морквяно-сирні (творожні)

Кульки морквяно-сирні (творожні)

    

24 Лютого, 2019

50 рецептов украинской кухни

Ingredients

Морква - 1 кг

Сир (творог) - 200 г

Манна крупа - 4 ст. ложки

Яйця - 1 шт.

Цукор - 2 ст. ложки

Молоко - 0,5 склянки

Сухарі панірувальні - 4 ст. ложки

Масло вершкове - 2 ст. ложки

Сметана - 0,5 склянки

Сіль

Directions

1Дрібно нарізану моркву потушкувати з молоком до готовності.

2Додати підсушену манну крупу, цукор, сіль. Добре все перемішати і тушкувати до готовності крупи.

3Моркву охолодити до теплого стану, додати сире яйце, добре перемішати. Змішати з сиром (творогом), пропустити через м'ясорубку.

4Сформувати кульки завбільшки з волоський горіх, обваляти в сухарях і смажити.

5Подавати зі сметаною.

00:00