Ананас із креветками закуски, страви з морепродуктів низькокалорійне, святкове 2 Березня, 2019 Готовим к празднику (Семь поварят) Cook: 20 mins Yields: 2 порції Ingredients Ананаси - 1 шт. Мандарини - 70 г Виноград без кісточок - 90 г Малина або червона смородина - 90 г Креветки консервовані - 200 г Ананасовий сік - 2 ст. ложки Імбир мелений - 0,25 ч. ложки Directions 1Ананас розрізати уздовж, видалити серцевину, вирізати частину м'якоті та нарізати її кубиками. 2Мандарини розібрати на дольки, очистити від білих волокон. Ягоди винограду розрізати навпіл. 3Ананасовий сік змішати з імбиром. 4Фрукти з'єднати, додати малину або червону смородину, креветок, сік з імбиром, перемішати і викласти у половинки ананаса. 00:00